Några bloggtips - bara för dig!

1. Att ha en s.k "frågestund" kan vara ett riktigt bra bloggtips. Detta riktar sig mest mot personer som har lite fler besökare. Om du har en riktig bloggtorka så kan du vänta tills frågorna poppar in och senare besvara dom i inlägg. Det blir både roligt för dig och för läserna. För vem tycker inte det är kul att besvara på frågor egentligen?

2.  Ett annat tips är att skriva om saker du nyligen varit med dem, helst ska dom vara roliga. Du kan även lägga in youtube-klipp, böcker som du gillar och kanske hur du lärde din hund att sitta! Jag är helt säker på att någon/några tycker det är intressant att läsa.

3. Läsarna tycker oftast inte det är kul att läsa om andras vardag, om man inte har ett väldigt intressant vardag förstås. Men för oss som bloggar bara för att det är kul dras inte läsarna lika mycket hit. Därför är det bra om du hittar något just du tycker är intressant! Om du gillar till exempel mode (som mååånga andra gör också) så är det bara att skriva om det. Skriv vad du gillar att ha på dig både som till vardag och fest. Visa dina nyaste plagg och vilka jackor du tycker om nu till hösten! Få inspiration av andra, be andra om tips för att lyckas.

Lycka till! 

http://karinph.devote.se