Gör din blogg intressant och få mer besökare!

Viktigt tycker jag är BILDER, stort +. Behöver inte vara tagna med en proffs kamera, bara man ska tydligt vad bilderna föreställer.

Skriv inte för mycket text, då blir det jobbigt att läsa och man scrollar ned istället.

Jag tycker också att bloggen ska en simpel och snygg design. Ha inte för många detaljer i bloggdesignen, ibland blir det för mycket och då blir inte inte snyggt.
En simpel, stilren design med enkla och lättlästa typsnitt rekommenderas men viktigast är att du gillar din design och att den tar fram lite av din personlighet.

Uppdatera ofta och håll bloggen intressant för läsaren genom att skriva om intressant saker som du gillar och kanske andra gillar.
Genom att uppdatera ofta med intressanta inlägg, kommer läsaren att besöka din blogg varje dag, kanske flera gånger dagligen.

Personligen älskar jag bloggar med mycket bilder och helst lite text, snygg design och bra uppdatering - gärna 3-4 inlägg per dag räcker. Men skriv inte för många inlägg då kanske läsaren missar de tidigare inläggen.

Använd gärna roliga och användbara widgets på bloggen, ex. blogresponse, statistik kan vara intressant, polls etc.
Du kan ha tävlingar! Det är alltid roligt! Du behöver inte ha riktiga saker som pris utan en länkning till vinnaren på bloggen räcker!

Länkbyten med andra bloggar kan öka din trafik samt den andres också. Att ha en s.k. "bloggroll" är väldigt smart! Länka gärna till "kända" bloggare då de gärna vill se vilka bloggar och hemsidor som länkar till dem, på det sättet kan du få fler besökare.

Många har "Dagens Blogg" eller "Veckans Blogg", på så sätt uppmanar du andra att besöka din blogg och kommentera för att få en länkning på din blogg. Det är ju inte en mutning [haha] utan en rolig grej. Det gynnar alla.

Kommentera andra bloggar och många! På så sätt kan du få flera, nya besökare!
Det är alltid kul att ge och få kommentarer.

Man måste GE för att FÅ, eller hur? :]

Glad blogging!
/Catarina
http://catilous.blogg.se